puff-top-41-2puff-top-31-1

Våra kunder har en sak gemensamt - de har inte tid att sköta datateknik som strular. Låt LigaCom ta hand om tekniken så kan du driva framgångsrik näringsverksamhet.

Nilsson Partners"Vi använder LigaComs tjänster sedan 5-6 år tillbaka. De övervakar vårt nätverk och server, samt konsulterar vid köp av övrig datautrustning, och ger oss installationshjälp på avrop."
Anders Nilsson, Nilsson och Partners AB

Läs mer...

Svennerstål & Partners AB"LigaCom har hanterat hela vår interna IT drift sedan 2004. De har följt oss i vår tillväxt och stöttat oss med flexibla lösningar för våra föränderliga behov. Lyhördheten och kunnandet utmärker Janne och Anders och det skapar en kvalitetsleverans."
Henrik Schlyter, Svennerstål & Partners AB

Läs mer...

Bengt Greinert"LigaCom har sedan juni 2005 har varit vår huvudleverantör av IT-tjänster och har tagit totalansvar för IT-miljön på vårt kontor i Västberga. Driftsäkerheten har under denna tid varit hög och tillgängligheten mycket god. LigaCom har också fungerat som ett bra bollplank i samband med nyinvesteringar i IT-utrustning och programvara."
Bengt Greinert

Klapp & Co"Med många kreatörer och specialister uppkopplade i samma nät, och med olika datamiljöer, kan det lätt bli lite rörigt. LigaCom hjälpte oss få ordning. Snabbt och med ett leende."
Anders Klapp, AD på Klapp & Co

Läs mer...

LigaCom | Box 23027 | 104 35 STOCKHOLM | Besöksadress: Norra Stationsgatan 93, Våning 7 | Tel: (08) 31 60 70 | www.ligacom.se