puff-top-33-1           puff-top-32-1           puff-top-34-1          

LigaCom ser till att tjänsterna i IT-miljön, såsom nätverk och servrar och andra tjänster fungerar smidigt tillsammans. Vår datasupport och IT-drift garanterar att er teknik sköts på ett professionellt sätt.

Behöver du IT-kompetens för enskilda uppdrag och projekt eller en långsiktig partner som tar helhetsansvar för din lokala IT-drift?

Då har du hittat rätt! LigaCom hjälper små och medelstora företag med kostnadseffektiva och driftsäkra IT-lösningar, både vad gäller hårdvara och mjukvara.

Vi eftersträvar långsiktiga kundrelationer med fokus på att stödja kundens affärsverksamhet med moderna IT-lösningar som hjälpmedel.

Sedan starten 2004 har vi med modern teknik hjälpt många kunder med IT-drift, support och service. Vårt mål är att identifiera problemen innan fel uppstår. Vi har stor erfarenhet av arbeten med IT-lösningar som kräver hög tillgänglighet och driftsäkerhet.

Låt oss hjälpa er med servrar och nätverk, support och service, IT-säkerhet, IP-telefoni, projekt och uppdrag inom datakommunikation, hårdvarudesign och mjukvarudesign.

images-net

LigaCom | Box 23027 | 104 35 STOCKHOLM | Besöksadress: Norra Stationsgatan 93, Våning 7 | Tel: (08) 31 60 70 | www.ligacom.se