Drift och support puff-top-32-1

LigaCom ser till att tjänsterna i IT-miljön, såsom nätverk och servrar och andra tjänster fungerar smidigt tillsammans

IT-drift

Vi tar hand om din IT-miljö och levererar stabila och förutsägbara IT-driftslösningar, och anstränger oss för att ligga i framkant vad gäller rationell, säker och stabil IT-drift vilket har gjort oss till en av de ledande aktörerna för små o medelstora i Stockholmslän och omnäjd.

Vi tar han om underhåll, uppdateringar och IT säkerhet, för att dina arbetsdagar skall vara så produktiv som möjligt. För att kunna få bästa möjliga tillgänglighet på tjänsterna övervakning vi båda realtid och trend. Vilket ger möjlighet att lösa eventuella akuta problem snabbt och följa upp bl.a. presanda och utnyttjandegrad vid senare tillfälle.

images-pc2           

 

IT Support

Vi är er support avdelning, och kan komma till er på plats eller logga på via fjärrprogramvara.Installation och reparationer kan ske på plats hos er.

Med ett supportavtal har ni alltid nära till hjälp. Support sker vanligvis via telefon, fjärrstyrning eller på plats hos kund. Fördelarna med ett driftsavtal och vår IT-support är att ni bara betalar ett fast månadsbelopp. Detta underlättar budgetering och minskar risken för oförutsedda kostnader.
Teckna förmånliga serviceavtal. Vi utformar vår dataservice och datasupport efter dina behov. Kontakta oss och diskutera dina önskemål.

LigaCom | Box 23027 | 104 35 STOCKHOLM | Besöksadress: Norra Stationsgatan 93, Våning 7 | Tel: (08) 31 60 70 | www.ligacom.se